Sidor

Sidor man bör kolla in

Kikade just in på BODEGAS hemsida och förstod (efter gediget surfande) att dom ordnat upp sin webshop avsevärt! Nu är det lättare att få en bra överblick och hitta vad man letar efter. Som vanligt hittar man mer än man först visste att man behövde på den sidan, men det är ju bara skoj!
Som japanerna hade sagt om dom talade engelska – chick out! 😉
bodega

Sen borde alla veta att Sverige fått sin första skräckbutik! Låt så vara att den är rätt långt norrut, men det hindrar ju en inte från att dräggla ner sig totalt när man surfar in på Blodröds hemsida. Även här, snälla kolla in;

Eller varför inte bodaborg?
En annorlunda halloweenupplevelse för den som vill testa något nytt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Halloween 2018
Ögongodis
likshake.gif runsize.gif milli.gif OLYMPUS DIGITAL CAMERA gravkaka.jpg saltspoke Fladdermuskaka csefx03_spell_caster_witch_makeup pin
Facebook

Gilla 'www.buu.nu' på facebook