Sidor

Spindelvävsgardiner

Det behöver inte kosta många kronor alls för att pimpa sina gardiner…   …bäst av allt: när festen är över så plockar du bara bort tejpen och dina gardiner är som nya igen! (fast dom är nog snyggare med spindelväven på?)

Detta behöver du:

  • Svarta gardiner
  • Vit tejp
  • Sax
spindelgardin.gif

Gör så här:

  1. Lägg ut dina gardiner på plant underlag (lättare att arbeta så).
  2. Tejpa upp en rät vinkel på den övre delen av gardinen. Låt den horisontella tejpbiten vara nästan lika lång som gardinen är bred och den lodräta ungefär hälften så lång som gardinen är lång.
  3. Klipp ut två tejpremsor till som är aningens längre än den horisontella och fäst dom med ena änden mitt i den räta vinkeln.
  4. Nu kan du tejpa ditt spindelnät bara genom att ‘binda’ ihop dina spretande vita tejplinjer med ytterligare tejplinjer. Se bild. Det är svårare att förklara än att göra det 😉
  5. Avsluta gärna med att fästa en vi spindel någonstans på din gardin. Antingen så skriver du ut en eller så gör du en vit spindel med hjälp av piprensare och flirtkulor.

…självklart går detta att göra med vita gardiner och svart tejp också!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Halloween 2018
Ögongodis
chokladdekor.gif eyes.gif ormpapper.jpg OLYMPUS DIGITAL CAMERA DCF 1.0 korphem.jpg jackotval kistbrownies halloween-diy-costume-makeup-l
Facebook

Gilla 'www.buu.nu' på facebook