Sidor

Tips

Inbjudningskort tallrikar

Ha ett genomgående tema på direkten och använd en del av papperstallrikarna från dukningen som inbjudningskort! Stabilt papper och stor vit baksida där du får plats med all information. Nu är utbudet på halloweenpapperstallrikar betydligt större än utbudet av inbjudningskort i samma tema så det är bara att välja och vraka.

Bordsplacering tipsbatwingpumpkin

Pumpor och halloween är nästan lika självklart som tomten på julafton. Vill man att en liten pumpa ska bli ännu mer halloween inspirerad så gör du två snitt i den (ett i vardera sida) och sticker in fladdermusvingar (mall hittar du HÄR). Med en liten namnlapp på pumpan så blir detta då en jättefin variant på bordsplacering till dina gäster!

film.gif

Halloweenfilmer

Vill du skaffa inspiration i förväg? Visa en film på festen? Mysa i skräck eller bara se en sevärd klassiker?

Här har du filmerna som www.buu.nu anser att man kan slå en kik på.

Halloweenmusikmusik.gifLite skrämmande, lite inspirerande och gärna mycket stämningshöjande; här listar vi musik som passar att spela på din halloweenfest för den ultimata upplevelsen!Klicka HÄR för att komma till listan.
socker.gif

F ärgat socker

Inne i porslinsaffären stötte jag på portionsförpackningar av orangefärgat socker. Perfekt till hallowe

enkaffet!

Håll ögonen öppna, när man minst anar det så bjuder affärerna på oanade halloweeneffekter.

www.farbzucker.de står det på förpackningarna och på den sidan ser man att det även finns svart socker!

rensnacks.gif

Kannibalen tipsar

Vad passar bättre till ölen än lite torkat kött? Visserligen är det renkött och inte människokött, men det behöver väl ingen få veta? Wildchips är riktigt salt och gott. Fungerar utmärkt som drinksnacks. Finns i vissa matvaruaffärer vid delikatessdisken eller i välsorterade friluftsaffärer.

maskdrinkpinne.gif

Drinkpinnar med godis

Kring Halloween brukar det finnas mycket halloweeninspirerat godis i affärerna. Ett lätt sätt att fixa coola och goda drinkpinnar är att trä godiset på grillpinnar.

uv.gif

Uv-lampa /Blacklight

Vill du att dina skelettgäster ska känna sig extra mycket välkomna så sätter du upp en UV-lampa i hallen. Det speciella ljuset är perfekt för spindelvävsdekor och häftiga effekter.

Lampor kan du hitta hos bl.a. Clas Ohlson.

svartpumpa.gif

Svart färg + Pumpa = Sant

Nå oanade höjder med dina pumplyktor genom att måla vissa ytor svart i stället för att karva.
Det blir mindre att karva och väldigt läckra dekorationer!

För fler bilder och idéer klicka HÄR

ishand.gifKalla handenden snygga bålkylarenFyll en genomskinlig gummihandske med vatten. Knyt ihop och stoppa in i frysen. Lägger du handen över en liggande flaska eller burk får handen en naturtrogen form och blir inte lika ‘svullen’ i handflatan. Du kan med fördel använda karamellfärg för extra effekt. Låt gummihandsken vara på när du använder ishanden som drinkkylning så slipper din bål bli blaskig.

mackamatta.gif

Gå över lik eller hårdbröd under dörrmattan

Lägg lite hårdbröd under dörrmattan – ett krasande ljud som av krossande ben gör att dina gäster känner sig extra välkomna innan dom knackar på din dörr.

ljus3.gif

Egendesignade ljus -Snyggast och billigast

Med lite stearinfärg (flytande vax på tub/penna) så kan du dekorera dina vita och tråkiga ljus.

pysselsidan hittar du mer.

chokladdekor.gifChokladdekordekorera mera! Enklast piffar du upp ditt bakverk eller godis med en häftig chokladdekor. Smält choklad och spritsa figurer på ett bakplåtspapper. Ställ svalt så stelnar det snabbare. Petit choux’s, tårtor och muffins – det är bara fantasin som sätter gränsen för vad du kan använda dina chokladdekorationer till. Gott är det också!

oasis.gif

Klubbställ

Dina klubbor serverar du enklast genom att stoppa ned klubbskaftet i oasis. Vill du så kan du måla oasisbiten eller täcka den med papper. På bilden är en mugg fylld med lite oasis, och här är det en liten vikt pappersform över oasisbiten.

vitpumpa.gif

Dekorationspumpor

Har du pumpor i andra färger än orange? Inga problem, dom kan bli jättefina ändå, och du behöver inte bli våldsam med kniven heller. Återigen har något geni använt målarfärg på sina pumpor. Inspireras!

2 kommentarer till Tips

  • det här är tjockis och mockis, vi vill ge er ett tips här kommer det: ta fram två skålar, sedan tar ni fram två bananer och delar dem på mitten, så lägger ni den ena bananhalvan i en skål och den andra i den andra skålen,sedan mosar ni bananerna och häller i röd karamellfärg i den ena skålen och orange i den andra sen blandar ni om sen när ni har blandat en stund så att man inte ser lös karamellfärg runtom mosen. sen tar ni fram en kakform, och häller i bananmosen i formen. sätt in den i ugnen och sätt ugnen på 120 grader. sätt ugnen på 20 minuter så blir kakan asgod!!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Halloween 2018
Ögongodis
girlang.gif secretbox.jpg 038.jpg gardiner.gif OLYMPUS DIGITAL CAMERA DCF 1.0 kistabild comic_girl vampyrkakor
Facebook

Gilla 'www.buu.nu' på facebook