Sidor

Halloweenkrukor & blompinnar

kruka.gif

Materiallista:

  • Krukor
  • Blomsterpinnar
  • Papper
  • Sax
  • Lim och eventuellt decoupagelack
  • Pennor och eventuellt filt och färg + roller

Krukor:
Det finns hur många olika sätt som helst att göra dessa krukor, det är bara fantasin som sätter gränser. Jag hade inga färdiga svarta krukor (men dom måste ju inte vara svarta heller utan kan vara orange, lila eller grön också) så jag köpte terrakottakrukor i en blomsteraffär och målade dom svarta med hobbyfärg. Sen bestämde jag mig för att skriva ut 2 olika bilder och använda mig utav tekniken decoupage, jag limmade fast dom med lacklim (decoupagelim) och sen lackade jag hela krukan med samma lacklim eftersom det är både lim och lack. Tadaa, snabbt och enkelt. Till och med barn kan vara med och pyssla här och vill man inte ha just Halloweenkrukor utan man kanske vill ha krukorna till vardags också så kan man tex klippa ut spöken, fladdermöss och pumpor i filt (som finns att köpa på Panduro Hobby) och istället för att limma fast dom så det verkligen sitter fast så kan man använda dubbelhäftande tejp eller fotofix som är små limfyrkanter. Då sitter det bara hyfsat och det är lätt att dra bort dom sen när Halloween är överstökad.

Blomsterpinnar:
Blommsterpinnarna är också superenkla att göra och även detta passar bra som pyssel för barn. Du kan använda dig utav filt eller papper och klippa ut olika figurer som tex spöken, fladdermöss, pumpor, häxor mm och sen kan du rita dit ögon, näsa, mun osv med pennor eller tuch. Sedan limmar du fast dom på blomsterpinnarna. Jag har klippt ut samma motiv bakåframpå också så att jag kunde limma fast en bit framför och en bit bakom pinnen så att även dom som går förbi fönstret ser vad det är för en hemsk blomsterpinne.

 

milliskreationer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Halloween 2018
Ögongodis
pudding.gif maskdrinkpinne.gif aliens1.gif DCF 1.0 kitchen.jpg  duschblod greenwindow s_great_halloween_make_up_1986119819
Facebook

Gilla 'www.buu.nu' på facebook