Sidor

Sista Minuten

Skrik och panik. Veckan gick snabbare än du var beredd på eller så fick du inbjudan 15 minuter innan maskeradfesten börjar. Oroa dig inte. Här kommer några, fullkomligt jättefåniga men genomförbara, utklädningstips för dig med rejäl tidsbrist.

gift

Guds gåva till kvinnorna

En otroligt enkel, smådryg och hysteriskt dålig raggningsreplik och maskeradkostym i ett. Det enda som behövs är presentband (helst rött sidenband) som knyts paketliknande runt kroppen med stor rosett. Sedan är det bara pricken över i.et kvar: paketetiketten där det står Från: Gud Till: Kvinnan och vips så är du utklädd till guds gåva till kvinnorna.

antarctic

Klimathotet

Klassikern ‘lakanspöket’ har fått en ny era. Sminka vitt eller ljusblått kring ögonen och dra ett vitt påslakan över huvudet. Klipp hål för ögonen och du representerar nu ett stort isblock av Antarktis.

towel

Intergalaktisk liftare

Enklare än så här kan det knappast bli: En handduk. Den behöver inte ens vara ren. ..eller rättare sagt, den SKA helst inte vara ren.

De som läst Liftarens Guide Till Galaxen kommer att le åt dig hela kvällen. De som inte läst boken kan DU le åt hela kvällen.

Har du tid och lust så kan du förtydliga dig kostym genom att skriva orden Don’t Panic eller 42 på handduken, men det är helt valfritt.

chewing

Tuggummi under skon

Klä dig helt i rosa och fäst en sko på huvudet. Du är nu tuggummit som fastnat under din egen sko.

reaper1

Djävulens son

För den som följer serien Reaper på tv räcker det att skriva ut –>denna<– och nåla fast på bröstkorgen för att visa att man är son till djävulen. Vill man ge lite extra ska man ha på sig ett blått förkläde också   😉

sims

The Sims

Med något så enkelt som ett litet hårband med en avatar icon på så gestaltar du valfri figur från spelet ‘The Sims’. Skriv ut en enkel 2D bild eller kör lite mer hardcore och klipp, vik och klistra.  På bl.a. Deviantart.com hittar du snälla människor som gjort mallar

En kommentar till Sista Minuten

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Halloween 2018
Ögongodis
david.jpg runsize.gif spiderserveringsglas.gif 067.jpg OLYMPUS DIGITAL CAMERA gravkaka.jpg halloween-decoration.jpg  Vita Labbråttor
Facebook

Gilla 'www.buu.nu' på facebook