Sidor

Dukning – Höst

 

Hösten är otroligt vacker med alla färger. Mysigare dukning är svår att få.

Bordsplacering/ Glas

Tallrik / Bestick

Blommor

Godis / Gästgåva

Dekorlöv

Ljus

 

october

Bordsplacering / Ljus

Placeringskorten är gjorda med hjälp av samma mall som dekorlöven på bordet är gjorda av. Enda justeringen är att ett ”V” snitt gjorts så att löven går att hänga på glaskanten. Du hittar mallen här.

Just hösttemat gör att gulddekor passar bra på glasen, här med bl.a. ett glas från Indiska.

Tallrik / Bestick

Även tallrikarna speglar det höstgula med sin gulddekor i kanten. Till det svarta servetter och svart linnestupa till de träpinnar som dukats fram. Ett läckert och enkelt sätt att presentera dina bestick.

 

 

Blommor och blad

Återigen är det naturen som ger den bästa buketten. Höstgula löv blandat med illröda rönnbär och mörkgröna rönnbärsblad. Här i en låg svart skål. Perfekt för den som vill ha bordsbuketter som inte skymmer sikten eller tömmer plånboken.

Gottepåse / Gästgåva

Lite sött på maten är det inte bara barn som vill ha. Små guldpåsar med kola gör alla gäster till glada bordskamrater. Påsarna kan man sy själv eller ta en titt hos t.ex. panduro som säljer just sådana saker.

 


 

Bordsdekor

Allra vackrast är naturens egna äkta blad som man plockat och lagt i press när färgerna är som bäst. Men hann man inte med eller råkar befinna sig i helt fel årstid för lövplockning så kan man klippa ut egna löv. Stencil hittar du här.

Ljus

Ingen dukning är komplett utan levande ljus. Vill man påminna gästerna om exakt vad för bord dom satt sig vid så kan man dekorera sina ljus. Hur man gör det ser du här.
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Halloween 2018
Ögongodis
bogbyggarebob.jpg samofanny.jpg kladdkaka.gif glas.gif ljus3.gif 013.jpg DCF 1.0 Imse Vimse Muffins a4d7b6bb5754a1a0e7216ef125a93229-the-death-pumpkin
Facebook

Gilla 'www.buu.nu' på facebook