Sidor

Dukning Svart-Vitt

Bara för att det är Halloween behöver man inte låta bli att vara proper. Svart och vitt är enkla färger att få tag på i dukningsväg och kan presenteras i många material och former.

Ljusbord

Bordsplacering

Glas

Snapsglas

Flagga

Ljusmanchetter

Värmeljuslykta

bw

bwljusmitten

Ljusbord

Blanda svarta och vita blockljus för en snygg effekt. Runt ljusfatet ligger en döskallegirlang.

Passa alltid levande ljus så att de inte står för nära något lättantändbart!

bwplaceringskort

Bordsplaceringskort

Extra snyggt när man leker med svart och vitt är bordsplaceringskort i nämnda färger. Här talar en spindel om vem som ska sitta var. Spindelmönstret hittar du bland stencilerna.

bwglas

Glaset (som aldrig bör stå tomt…)

Enklast är bäst. En liten döskalle, pumpa eller liknande dekor på dryckesglaset påminner gästen om vad det är för fest han/hon är bjuden till. Klistermärken, glasfärg, häftplast, frostfärg – variationerna är oändliga när det kommer till att dekorera ditt glas.

Mer om glasdekor hittar du på pysselsidan.

bwsnapsSnapsglas

Nuförtiden finns det många olika snapsglas med döskallar att införskaffa i butikerna året om. Hittar man ändå inga, eller tycker att det är för dyrt så finns det inget som hindrar från att använda samma metod med snapsglaset som glaset ovan. Varför inte matcha?

bwlflagga

Halloweenflagga

De minsta dekorationerna gör mest. På pysselsidan finner du mönster för att göra dina egna flaggor till din dukning. Den här flaggan fick en svart lakritsbåt till fot.

bwmanshett

Ljusmanchetter

Svarta ljusmanchetter går oftast att få tag på året om. Med flirtkulor, lim, tuschpennor, sax och papper kan du göra vilken manchett som helst att passa till din halloweendukning.

bwljus

Värmeljuslykta

När man minst anar det så brukar de dyka upp i affärerna. Lite fula, lite osmakliga och helt perfekta. Bara att hålla ögonen öppna. Självklart går det för den händige att med hjälp av en glaslykta och lite cernitlera att skapa lyktor själv.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Halloween 2018
Ögongodis
olov.jpg thomas.jpg vitsnail.jpg 082.jpg stuvadorm.gif pumpkinduo.jpg vackert-karvad.jpg crimegolhand pumpkins-lanterns-masks-halloween-1007-fb
Facebook

Gilla 'www.buu.nu' på facebook