Sidor

Halloweenbadrum no1

Pumpor och godis, svart och orange. Det går som hand i hand i oktober. Varför inte ta och dra in lite på toaletten också då, när man ändå är i farten? Det handlar inte om många kronor och jag lovar att dina gäster kommer att komma ut från dasset med ett leende på läpparna.

Spegel

Ljus

Tvål

Handfat

Duschdraperi

Badrumsmatta

Godis

jacko

jackospegel

Pumpaklädd spegel

Lite svart häftplast i hörnen och små pumpabilder som satts dit med häftmassa gör din spegel fullkomligt halloweengodkänd. Stenciler till pumporna hittar du här.

Orangea ljus

I halloweentider finns det många halloweendekorerade ljus. Köp färdigt eller köp och dekorera själv.

Skrämmande ren med tvål

Persika luktar gott. Dessutom brukar persikotvål ofta vara orange. Pilla bort etiketten och klistra dit en egen med halloweendesign så kan du halloweenaktigt tvätta dig halloweenfin.

Svart kommod till handfatet

Ännu ett bevis på att halloweendekor kan vara otroligt enkel. Med häftmassa och en svart sopsäck blev handfatet halloweenfärdigt.


Orange fladdermusdraperi till duschen

Ett orange tyg eller billigt duschdraperi från t.ex. IKEA kan man lätt och snabbt halloweendekorera till lite extra. Med hjälp av lite lite stenciler, svart häftplast och/ eller svart tuschpenna är till och med din dusch redo för halloween.

Jack’o badrumsmatta

För en 20-50kr hittar man dessa runda mattor på bl.a. rusta och IKEA. Klipp ut schablon och spraya med svart färg. Enkelt och klockrent!


Godis

Bara för att man går på toaletten innebär det inte att allt vad halloween och godis tagit slut. Dessutom så är det ett perfekt ställe att smygäta lite extra på.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Halloween 2018
Ögongodis
vitsnail.jpg glas.gif ljuseyes.gif lik-i-garderoben.jpg DCF 1.0 bwglas 0351 comic_woman halloween-makeup-facepaint-face-paint-costume-scary
Facebook

Gilla 'www.buu.nu' på facebook